סשימי מוסר ים על מצע קוסקוס של אבי ביטון

מנה שתשאיר רושם על האורחים. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם פילה נקי מעור ועצמות
350 גרם גרגירי קוסקוס להכנה מהירה
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
¾ כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצה
½ כוס נענע קצוצה
¾ כוס ריחן (בזיליקום)
4 כפות שמן זית
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
1 צרור עירית קצוצה
מיץ משני לימונים
½ כפית פלפל לבן
½ – ¾ כפית מלח
אופן הכנה
1 מכינים את גרגירי הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
2 מרכזים את גרגירי הקוסקוס המוכנים בקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים
3 מסדרים על צלחת הגשה ומעל את פרוסות הדגים ויוצקים שמן זית ומלח גס.
סשימי מוסר ים על מצע קוסקוס של אבי ביטון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות