טרטר שייטל פרה, חלמון ביצת שליו, סויה ושמן שומשום של ירון קסטנבוים

ירון קסטנבוים מלמד אתכם להכין טרטר שייטל פרה פשוט וקל להכנה שלא תרצו לפספס

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400-320 גרם נתח שייטל, קצוץ לקוביות קטנטנות
4 כפות שמן זית
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
קמצוץ מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 שמים את השייטל הקצוץ בקערת ערבוב ומוסיפים את שאר החומרים.מערבבים, טועמים ומסדרים במרכז ארבע קעריות:
2 4 חלמוני ביצי שליו
3 4 כפיות סויה ימאסה low sodium
4 2 כפיות שמן שומשום
5 חופן “שערות” בצל ירוק
6 חופן שומשום קלוי
7 מתבלים באופן שווה את ארבע הקעריות בשמן שומשום וסויה. מניחים ביצת שליו ו”שערות” בצל ירוק מעל, מפזרים שומשום קלוי ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות