סמבוסק פיצה ב-10 דקות

מתכון לסמבוסק במילוי רוטב עגבניות וגבינות – סמבוסק פיצה! קל להכנה וכל המשפחה תחגוג עליהם אז תכינו כמות כפולה

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק פיצה מוכן ומופשר לפי הוראות יצרן
1 קופסה עגבניות חתוכות דק
1 כפית אורגנו
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
2 כפות גדושות רסק עגבניות
150 גרם גבינה צהובה מגורדת דק (או מוצרלה)
תוספות אופציונליות: פטריות, תירס, זיתים, בזיליקום
לסגירה והברשה:
שמן זית
ביצה טרופה
כפית סילאן
שומשום
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות
2 מערבבים את כל חומרי הרוטב (מלבד מהגבינות)
3 קורצים מהבצק עיגולים
4 מורחים על כל עיגול כפית גדושה מהרוטב, מפזרים גבינה ומוסיפים תוספות שאוהבים
5 מורחים מעט ביצה על השוליים של הבצק וסוגרים את הבצק ומהדקים עם מזלג את השוליים
6 חוזרים על הפעולה עד שנגמר הרוטב
7 מערבבים מעט שמן וסילאן בקערה
8 מסדרים על תבנית משומנת ברווחים, מורחים את הסמבוסקים בשמן ומפזרים שומשום
9 מכניסים לתנור ל-30 דקות עד להזהבה
10 מצננים ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות