עוגיות קוואקר מלוחות של קרן אגם

מתכון לעוגיות עם שיבולת שועל, פרג, פשתן וגבינת גרנה פדנו וטוויסט של קרן אגם שכל אחד יכול להכין בבית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים לכ 40 עוגיות על מגש אפייה
1 ביצה
כף סוכר חום בהיר
¼ כוס גבינת גרנה פדנו מגורדת + 3 כפות לפיזור לפני אפייה
100 גר׳ חמאה מומסת
1.5 כוסות קוואקר
כף קמח מלא
כפית אבקת אפייה
4 כפיות פרג
כפית פשתן
1/4 כפית מלח
1/4 כפית צ׳ילי יבש

מידות והמרות משקל באפייה>

אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 בקערה טורפים עם מטרפה היטב ביצה סוכר חום ומלח, עד שמתחילות להופיע בועות קטנות
3 מוסיפים את הגרנה פדנו ומערבבים
4 מוסיפים קמח ואבקת אפייה, אבקת צ׳ילי ואת הפרג והפשתן ומערבבים עם מרית
5 בקערה נפרדת מערבבים חמאה, גבינה גרנה פדנו ושיבולת שועל היטב
6 מאחדים את התערובות לתערובת אחידה
7 מרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה יוצקים מהבלילה בעזרת כפית תלוליות (אפשר בעזרת כף גלידה קפיצית), ושומרים על רווחים, מפזרים גרנה פדנו מעל העוגיות
8 העוגיות אמורות להשתטח
9 אופים כ 10 דק׳ עד להזהבה, מוציאים ומצננים
10 את העוגיות שומרים בצנצנת ואקום בטמפרטורת החדר עד כארבעה ימים
עוגיות שיבולת שועל מלוחות של קרן אגם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      היי קרן
      כוסמין מלא גם יעבוד?

      היי קרן כוסמין מלא גם יעבוד?
      רעות says:
    • 1

      היי קרן
      צפיתי כעת במתכון בערוץ 12 – האם ניתן יהיה להכין את העוגיות עם פשתן טחון + מים במקום ביצה ?
      נראה לי שכן, מה את אומרת, לטובת החברה הטבעוניים בבית… 🙂

      היי קרן צפיתי כעת במתכון בערוץ 12 - האם ניתן יהיה להכין את העוגיות עם פשתן טחון + מים במקום ביצה ? נראה לי שכן, מה את אומרת, לטובת החברה הטבעוניים בבית... :)
      שרית says: