עוגת רוגעלך מלוחים במילוי גבינות קלה להכנה

חגיגת גבינות מצרפת של סיימן! עוגת רוגעלך מלוחים, בצק ממולא בגבינות מיוחדות ונמסות נהדר – קשקבל ומנצ'גו, וחמאה מצרפת ישירות מנורמנדי – איכות החלב באיזור הוא באיכות הטובה בעולם ועל כן הטעם והרכות של החמאה. מתכון של בר פיירמן

בשיתוף עם א. סיימן סחר

זמן הכנה
30 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק שמרים:
500 גרם קמח לבן
300 גרם מים (כוס ורבע)
7 גרם שמרים יבשים
כף סוכר
ביצה אחת גדולה
2 כפות שמן זית
כפית שטוחה של מלח
למילוי:
חמאה
חצי חבילה גבינת מנצ'גו מגורדת (75 גרם)
חצי חבילה גבינת קשקבל מגורדת (75 גרם)
אופן הכנה
1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל מצרכי הבצק למעט המלח שאותו נוסיף אחרי דקה של לישה. לשים סך הכל 7-8 דקות ומעבירים את הבצק להתפחה של שעתיים. מחממים תנור על 180 מעלות
2 לאחר שעתיים מוציאים את הבצק מהקערה על משטח מקומח ומרדדים עד למלבן\ריבוע מה שיוצא לכם, גדול ככל האפשר.
3 מורחים את הריבוע בחמאה ומפזרים בנדיבות גבינה מגורדדת מעל ומלח בסוף. מקפלים חצי אחד מעל החצי השני ומרדדים שוב.
4 עכשיו מורחים שוב חמאה, מפזרים עוד גבינה ועוברים ליצירת הרוגלך. חותכים למשולשים ומגלגלים למלא רוגלכים קטנים.
5 ממקמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה את הרוגלכים צמודים אחד לשני.
6 מורחים במעט ביצה טרופה, מפזרים את שאריות הגבינה מלמעלה ומכניסים לאפייה.
7 אופים במשך 20-25 דקות עד שהרוגלכים משחימים ומקבלים צבע יפה
כל-כך יפה שחבל לתת ביס. צילום: בר פיירמן

לאתר של סיימן לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות