רוגעלך מלוחים מבצק יוגורט

הגרסה הפחות מושחתת והיותר בריאה (ורזה) של רוגעלך והפעם מלוחים! של הבלוגרית שושה ביטון

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
300 גרם קמח תופח
שקית אבקת אפייה
גביע שמנת חמוצה 9%
25 גרם שמן זית
קורט מלח
למילוי:
50 גרם גבינה בולגרית 5%
50 גרם גבינה צהובה מגורדת 28%
50 גרם גבינת שמנת סימפוניה בצל מקורמל
100 גרם גבינת טוב טעם
ביצה למריחה
אופן הכנה
1 מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב, אם חסר נוזלים, מוסיפים עוד קצת מים. מכניסים למקרר לנוח
2 בינתיים מכינים את המילוי את כל המערבבים בקערהמרכיבים עד לקבלת מלית אחידה
3 מוציאים את הבצק מהמקרר, לשים מעט ומחלקים ל 3 חלקים ומכדררים
4 מחממים תנור ל 170 מעלות
5 מרדדים כל עיגול ומשטחים אותו גמו בצ ק פיצה, מורחים את המילוי וחותכים ל 8 משולשים
6 מגלגלים כל משולש מהשפיץ אל הבסיס שלו ליצירת צורת הרוגעלך
7 מסדרים את הרוגעלכים שלנו על תבנית ונייר אפייה, מורחים בביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור ל 15-20 דקות עד שהם זהובים מלמעלה
טיפים של שושה:
1 ניתן להחליף את הגבינות באיזה גבינות שאתם רק אוהבים!!
2 אפשר להוסיך ירקות ועשבי תיבול

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות