גרנולה מלוחה תוצרת בית של מיקי שמו

תתייחסו למתכון הזה כבסיס לשינויים וגיוונים – שחקו עם הרכב האגוזים והגרעינים לפי טעמכם. מתוך אין כמו בבית, ספיישל משפחה בריאה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
45 מ”ל שמן זית
60 גרם גרעיני חמנייה
80 גרם גרעיני דלעת
60 60 גרם (1/2 כוס) שומשום מלא
60 גרם שקדים מולבנים פרוסים דק
220 גרם שיבולת שועל שלמה
1 1/2 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור גרוס
30 גרם זרעי פשתן
15 גרם פטרוזיליה יבשה
3-4 כפות טחינה גולמית
אופן הכנה
מכינים את העוגה
1 מרססים שכבה דקה של שמן במחבת גדולה מאוד.
2 מוסיפים את שאר החומרים וקולים תוך כדי ערבוב מתמיד 10 דקות עד שהגרעינים מקבלים הזהבה יפה.
3 מעבירים את הגרנולה לתבנית או למשטח אחר על מנת לעצור את הקלייה.
4 מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר עד שבועיים.
גרנולה מלוחה תוצרת בית של מיקי שמו
גרנולה מלוחה תוצרת בית של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם