ביף וולינגטון סלמון אישיים

סלמון וולינגטון – דג סלמון עטוף בבצק, גבינות ותרד – מנה שכמו שהיא יפה ומרשימה גם טעימה

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתחי סלמון אישיים
1 חבילה בצק פילאס מופשר על פי הוראות היצרן
30 גרם חמאה
4 שיני שום כתושים
שקית עלי תרד
מלח ופלפל לפי הטעם
1/3 כוס פירורי לחם
1 גבינת שמנת למריחה
שקית פתיתי פרמזן
עירית קצוצה
ביצה טרופה להברשה
אופן הכנה
1 קוצצים את התרד ואת העירית ומטגנים על המחבת עם החמאה עד שהתרד מתרכך לגמרי
2 מנקזים את המיצים על המחבת ומכניסים לקערה
3 מוספים גבינות ומערבבים, מוסיפים פירורי לחם ומערבבים
4 מחממים תנור ל 200 מעלות
5 פותחים את הבצק ומחלקים למלבנים ומרדדים ל 1 ס"מ
6 מניחים עליו נתח סלמון, מתבלים במלח ופלפל, מכסים את הדג במלית הגבינות והתרד (כף וחצי בערך)
7 מברישים את קצוות הבצק ומכסים את הדג בבצק ומהדקים בעזרת מזלג את הקצוות
8 עושים כך לכל הנתחים, מניחים על תבנית אפייה, מברישים בביצה וחורצים חריצים בחלק העליון של הבצק
9 מכניסים לתנור ל 20 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות