סלמון ברוטב טריאקי

מתכון שכל אחד יכול להכין בבית, נתחי סלמון טריים רוטב טריאקי מתקתק. בריא, מזין, טעים והכי חשוב – קל להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 נתחי דג סלמון במשקל (4X100 גרם)
חצי כוס רוטב טריאקי
חצי כוס מים
חצי כוס רוטב סויה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
קורט פלפל שחור
מעט שומשום לפיזור מעל
אופן הכנה
1 שמים שמן על מחבת ומטגנים את השום מעט בתנועות עירבוב
2 מוסיפים את רוטב הסויה והטריאקי ונותנים לרוטב לבעבע
3 כשהרוטב רותח, מניחים את הסלמון עם העור כלפי מטה
4 מפזרים פלפל שחור על הדג ואחרי 2 דקות טיגון הופכים את הדג
5 לאחר 5 דקות מנמיכים את האש ומוסיפים את המים
6 מסירים את העור והופכים את הדג שוב, מבשלים לעוד כמה דקות
7 מסירים מהאש, מפזרים מעט שומשום ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות