לביבות סלמון ושמנת חמוצה של אבי ביטון

לביבות טעימות ומשביעות עם סלמון. מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ללביבות
1 ק”ג סלמון טרי קצוץ דק בסכין
150 גרם סלמון מעושן קצוץ דק
1 צרור בצל ירוק קצוץ
1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
100 מ”ל שמנת מתוקה
1 גמבה קצוצה דק
מלח,
פלפל
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון
מעט חמאה לטיגון
לתוספת להגשה
1 גביע שמנת חמוצה 28% שומן
בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה עמוקה את כל המרכיבים מלבד השמן, החמאה והשמנת החמוצה.
2 יוצרים מהתערובת לביבות קטנות.
3 מחממים מחבת, יוצקים מעט שמן וחמאה, עד כחצי מגובה הלביבה, ומטגנים כ – 2 דקות מכל צד.
4 מגישים עם שמנת חמוצה ובצל ירוק.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: