שבלולי סלמון גבינה ותרד לשבועות
המנה הכי קלה והכי מרשימה שייצא לכם להכין – בורקס שבלולים עם סלמון, גבינות ותרד מבצק של מלאווח. מממממ יאמי!

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 יחידות מלאווח מופשרים
חצי קילו קוביות סלמון קפואות
½ כוס גבינת פרמזן מגוררת
250 גרם גבינת שמנת
300 גרם תרד שטוף וסחוט
1 כפית מלח
½ כפית אבקת בצל
½ כפית אבקת שום
¼ כפית פלפל שחור
1 ביצה טרופה להברשה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 מכניסים לקערה תרד, גבינת שמנת, מלח, אבקת בצל, אבקת שום, פלפל שחור וגבינת פרמזן. מערבבים עד לאיחוד מלא
3 מתבלים את הסלמון במעט מלח ופלפל. מניחים את 3 דפי המלאווח על משטח שטוח ומגלגלים עד לקבלת בצק אחיד. במרכז המאפה, מוסיפים מחצית מתערובת התרד, לאחר מכן מניחים מעל 2-3 קוביות סלמון, ואז מוסיפים את שאר תערובת התרד מעל
4 מגלגלים את המלאווחים וחותכים לטבעות. מניחים את הטבעות על תבנית אפייה מרופדת ומשומנת
5 מברישים את הבצק ומכניסים לתנור ל-20 דקות עד שהבצק מזהיב