סופגניות סנט הנורה עם קרם פטיסייר הדרים וקרמל מלוח של חיים דמרי

סופגניות סנט הנורה עם קרם פטיסייר הדרים וקרמל מלוח מעל. השילוב המושלם בין חמוץ למתוק. הסופגניה המושלמת לחג החנוכה!

זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
1 ק"ג קמח עשיר בגלוטן
18 גרם מלח
2 כפות שמרים
100 גרם סוכר
1 ביצה M
2 חלמונים
100 גרם חמאה
400 גרם מים
מעט גרידת לימון
כף וניל
לקרם פטיסייר הדרים:
חצי ליטר חלב
100 גרם חלמון
20 גרם סוכר
45 גרם קורנפלור
גרידה מתפוז אחד וחצי לימון
100 גר חמאה קוביות
3 כפות קורנפלור
לקרמל מלוח:
300 גר סוכר
50 גרם מים
אופן הכנה
לבצק:
1 להכניס לקערת מיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים ולערבל את הכל ביחד עד שמתקבל בצק אחיד.
2 מוציאים את הבצק ויוצרים כדור יפה ומניחים בקערה. עוטפים בניילון נצמד ולמנוחה של 30 דק.
3 ליצור כדורים (30-32) של 50 גר כלל כדור ולהניח על נייר אפיה משומן ולכסות בניילון נצמד להתפחה.
4 מניחים על נייר אפיה משומן (שיהיה קל להרים לטיגון) ומכסים להתפחה נוספת
5 כ3/4 התפחה מרגישים שהבצק עומד יפה ויציב ומורידים את הכיסויי לייבוש החלק העליון כחצי שעה
6 מחממים שמן ל 160 מעלות במדויק ומטגנים קודם כל את החלק העליון כל צד כ2 דק ומניחים לקירור
לקרם פטסייר הדרים:
1 מרתיחים חלב, סוכר, וניל וגרידת הדרים
2 מערבבים חלמון עם מעט סוכר וקרונפלור
3 עושים השוואת טמפרטורה ומחזירים לאש עד להסמכה
4 מורידים מהאש מוסיפים את החמאה מערבבים עד להתמעה
5 מקררים עד לשימוש
לקרמל מלוח:
1 מניחים במחבת לא מערבבים עד שמקבל צבע קרמלי
2 מניחים בצד שיתקרר מעט ומצפים את הסופגניה הממולאת
3 מוסיפים את השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב לתוך הסוכר.
4 ומניחים את הצד הקרמל על נייר אפיה עם סיליקון עד להתקררות והופכים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם