עוגיות סבלה וניל מצופות שוקולד מריר של מיקי שמו

עוגיות סבלה צרפתיות מיוחדות וטעימות מצופות שוקולד מריר שאתם חייבים להכין לפחות פעם אחת כי אתם לא תצטערו מתוך "מיקי נטו"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כ- 35 עוגיות
לבצק
150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
120 גרם סוכר
כפית תמצית וניל איכותית
15 גרם דבש (1 כף)
קורט מלח
75 גרם גבינת מסקרפונה
70 גרם קמח מלא – (½ כוס)
2 כוסות קמח (280 גרם)
15 גרם אבקת אפייה (1/2 1 שקיות)
פאם בטעם חמאה
לציפוי השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
לקישוט:
פיסטוקים קצוצים גס/ שקדים קלויים שבורים/ פולי קקאו גרוסים
אופן הכנה
הבצק:
1 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה והסוכר, בהדרגה מוסיפים את המלח, הדבש, גבינת המסקרפונה, תמצית הווניל, הקמחים ואבקת האפייה, ממשיכים את הפעולה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
2 חוצים את הבצק לשני חלקים ועובדים על כל חלק בנפרד: מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח עד לעובי של 3.5 מ”מ, קורצים עיגולים אחידים (קוטר 4 ) ומניחים אותם בתבנית. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, 20 דקות, עד שהן מזהיבות מלמעלה. מניחים לעוגיות להתקרר
הפיסטוקים:
1 קולים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות למשך 5 דקות.
2 בינתיים מטמפררים את השוקולד:
3 ממיסים את השוקולד מעל אמבט מים חמים (באן מארי). חשוב לערבב את השוקולד באיטיות כל הזמן על מנת שלא יישרף וטעמו ייפגע. חום השוקולד צריך להגיע ל-50-45 מעלות.
4 יוצקים 2/3 מכמות השוקולד המומס על משטח נקי ויבש, ומערבבים את השוקולד בעזרת מרית עד שהשוקולד מתחיל להתגבש. מחזירים את השוקולד לקערה (עם ה-1/3 שנותר) ומערבבים עד לאחידות. הטמפרטורה צריכה להיות 32-31 מעלות.
אופן ההרכבה:
1 טובלים את העוגיות בשוקולד המטומפרר רק מצד אחד שלהן ולאחר מכן מקשטים בפסטוקים/ שקדים/ פולי קקאו.
עוגיות סבלה וניל מצופות שוקולד מריר של מיקי שמו
עוגיות סבלה וניל מצופות שוקולד מריר של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות