פיצה סביח של לאון אלקלעי

איך לא חשבו על זה קודם: פיצה בסגנון עירקי

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק פיצה:
500 גרם קמח
15 גרם שמרים טריים
15 גרם מלח
300 סמ"ק מים
1 כף שמן זית
רוטב עגבניות:
1 חבילת רסק עגבניות
1 קורט סוכר
1 מלח
1 שמן זית
לטופינג:
1 פרוסות חציל בעובי 1 ס”מ
1 קוביות מלפפון, עגבניה, בצל לבן
1 פרוסות פלפל ירוק חריף
1 טחינה
1 עמבה
1 ביצה קשה
1 שמן זית
1 חופן פטרוזיליה
אופן הכנה
מכינים בצק מראש: ה
1 במיקסר שמים את המים והשמרים.מפעילים וו לישה במהירות נמוכ
2 מוסיפים שליש מהקמח ולשים עד לתערובת אחידה
3 מוסיפים עוד שליש ועולים מהירות בחצי שלב
4 מוסיפים שליש אחרון עם המלח ולשים עד לקבלץ בצק רך, גמיש וחלק
5 מוציאים את הבצק, יוצרים כדור, משמנים את קערת המיקסר ומחזירים את הבצק
6 עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלת נפח
7 מטגנים את החצילים בשמן זית עד להשחמה
8 מעבירים לנייר סופג
9 מדליקים תנור לחם מקסימלי ללא טורבו
10 משמנים קלות תבנית אפיה של התנור
11 פותחים את הבצק על פני כל התבנית
12 יוצקים רוטב עגבניות
13 מניחים פרוסות חציל
14 אופים במסילה הנמוכה בתנור, עד שהפיצה מוכנה
15 מוציאים, מפזרים בצורה שווה את הירקות
16 מגררים מעל ביצה קשה
17 זולפים טחינה ועמבה
18 בוזקים פטרוזיליה קצוצה
פיצה סביח של לאון אלקלעי
פיצה סביח של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות