כבד קצוץ רוסי

מתכון לכבד קצוץ אמיתי רוסי. כבדי עוף עם שומן אווז, ביצים ובצל. מעדן לחובבי הז'אנר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

150 גרם שומן אווז
5 בצלים קצוצים
500 גרם כבד עוף
4 ביצים קשות
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מחממים במחבת את שומן האווז עד שהוא נמס, ומטגנים בשומן את הבצלים הקצוצים עד שמגיעים להזהבה
2 צולים את הכבדים בתוך רשת על אש גלויה למשך כמה דקות ואז מוסיפים את הכבדים למחבת ומטגנים במשך כדקה מכל צד. מוציאים את הכבדים מהמחבת ומניחים להתקרר
3 מכניסים למעבד מזון את הכבדים, בצלים וביצים קשות, מוסיפים מלח ופלפל וטוחנים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל אם צריך
4 מגישים עם צנימים, או מצות בפסח, מלפפונים חמוצים וטבעות בצל ירוק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות