סטייק סנדוויץ חריף של ראובן מייסלוס

מתכון לסטייק סנדוויץ חריף. כזה עוד לא ניסיתם! מתכון של ראובן מייסלוס, שופט גרילסטאר ומאסטר בבשר

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג סטייק סינטה
1 כף מלח
1 כף פלפל
6 לחמניות
ירקות פרוסים – עגבניות, חסה
2 פלפלים אדומים קצוצים
בצל מקורמל
רטבים – מיונז, חרדל, סרירצ׳ה
אופן הכנה
הכנת הסטייק:
1 נוציא את הנתח כשעה לפני הצלייה שיקבל טמפרטורת חדר
2 מדליקים את המנגל לחום בינוני גבוהה
3 נמרח את הסטייק בסרירצ׳ה בכמות נדיבה
4 כשמגיע ל 230 מעלות, צולים את הסטייק במשך כ 2 דקות, והופכים
5 צולים 2 דקות נוספות, והופכים שוב ומסובבים ב 90 מעלות.
6 אחרי 2 דקות הופכים שוב את הסטייק ל 2 דקות נוספות.
7 מסירים מהאש ברגע שמגיע לטמפרטורה רצוייה (54 מעלות) ונותנים לסטייק לנוח.
נכין ירקות בגריל פטריות ופלפלים:
1 קוצצים פטריות ופלפלים לפרוסות בעובי ½ ס״מ
2 מחממים מחבת עם שמן על אש בינונית גבוהה (אני אוהב זית)
3 מוסיפים את הפטריות ופלפלים יחד עם מלח ופלפל גרוס
4 מטגנים כמה דקות עד שהופך קצת שחום. מוציאים ומצננים
נתחיל בהרכבת הסנדוויץ:
1 פורסים את הלחמנייה
2 פורסים דק דק את הסטייק
3 מערבבים 3 מנות מיונז עם מנה אחת סרירצ׳ה לקבלת מטבל מיונז חריף
4 נמרח את הלחמניה במטבל החריף, ובחרדל
5 נסדר שכבות של הירקות הפרוסים חסה, ומעלייה העגבנייה
6 מסדרים מעל פרוסות של הסטייק
7 שמים מעל את הירקות הצלויים
8 מי שאוהב יותר חריף שם עוד סרירצ׳ה סוגרים את הסנדוויץ ובתאבון!

הבירה שהכי תתאים לסנדביץ' סטייק: ויינשטפן- טעמי החיטה והפירותיות האופיינית של ויינשטפן יעבדו מצוין עם התוספות והלחמנייה בעוד העישון העדין ברקע של הבירה תשתלב בול עם הסינטה. *אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת *בשיתוף עם IBBLS

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות