סלמון בגריל ברוטב קרם קוקוס קפה של ראובן מייסלוס

סלמון בגריל ברוטב קרם קוקוס קפה. כזה עוד לא ניסיתם! מומלץ להגיש על מצע אורז לבן. מתכון של ראובן מייסלוס, שופט גרילסטאר ומאסטר בבשר

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסלמון:
פילה סלמון שלם
שמן זית
1/2 כף מלח
1/2 כף פלפל
לרוטב:
קפה שחור
1/2 ליטר קרם קוקוס
3 כפות דבש
כף קורנפלור
אופן הכנה
1 נחמם את הגריל לטמפרטורת צלייה של 230-250 מעלות
2 את פילה הסלמון נמרח בשמן זית, מלח ופלפל
3 נניח את נתח הסלמון על הגריל, עור כלפי מעלה (אפשר גם במעשנה, או כל קרש עץ בגריל לטעמי עשן)
4 כעבור 3 דקות נסובב את הסלמון 90 מעלות בלי להפוך
5 כעבור 3 דקות נוספות, נהפוך את הסלמון על הגריל כך שהעור יהיה על הרשת
6 ננמיך קצת את האש, וניתן לדג להתבשל בגריל כ 6 דקות נוספות עד שמוכן (המלצה טמפרטורה פנימית של 60 מעלות למרקם מושלם)
לרוטב:
1 מרתיחים את הקרם קוקוס עם 2 כפות קפה שחור, והדבש
2 נותנים לזה להתבשל 3 דקות, ומערבבים פנימה את הקורנפלור
3 מערבבים ומסננים לתוך כלי הגשה
להגשה:
1 מגישים את הסלמו ןעל מצע אורז ומוזגים מהרוטב בנדיבות

הבירה שהכי תתאים לסלמון: גינס- טעמי האספרסו של גינס ישתלבו מצוין עם טעמי הקפה ברוטב בעוד המרקם הקטיפתי ייצור פיזור טעמים בכל החך להעצמת החוויה. *אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת *בשיתוף עם IBBLS

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות