טאקו דגים של ראובן מייסלוס

מתכון לטאקו דגים, סלט סלסה מרענן עם דגים מוגשים בתוך טורטייה של ראובן מייסלוס, שופט גרילסטאר ומאסטר בבשר

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 פילה דג שאוהבים
חבילת טורטיות
½ כוס קמח פיצה
½ כוס קורנפלור
כף מלח
כף פלפל
שמן זית
לסלסה:
2 עגבניות
חופן עלי כוסברה
1 שן שום
1 בצל קטן
1 פלפל חריף
1 לימון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
8 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מחממים גריל לטמפרטורת צלייה 230 מעלות עם אביזר פלנצ'ה
2 קוצצים את ירקות הסלסה: עגבניות, שום, כוסברה, בצל, פלפל
3 מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור, מלח ופלפל
4 מקמחים עם התערובת את כל נתחי הדג
5 משמנים את הפלנצ'ה עם שמן זית וצולים כל נתח דג כ 2 דקות מכל צד עד שמזהיב מכל הצדדים
6 צולים כל טורטייה קלות על הפלאנצ׳ה ועכשיו ניגשים להרכיב את המנה
7 מפוררים דג מעל כל טורטייה, ומעל זה מפזרים מהסלסה ואוכלים בתאבון!

הבירה שהכי תתאים לטאקו דגים: 1664 בלאנק- ההדריות האופיינית של 1664 תשתלב בול עם טעמי הים בעוד ההגזה תיצור פיזור טעמים בכל החך להעצמת החוויה. *אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת *בשיתוף עם IBBLS

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות