כנפי עוף ברוטב באפלו של ראובן מייסלוס

מתכון לכנפי עוף ברוטב באפלו חריף, מתכון מפורסם ואהוב של ראובן מייסלוס, שופט גרילסטאר ומאסטר בבשר

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לכנפיים:
1 ק״ג כנפי עוף חצויות
כף מלח
כף פלפל
4 כפות קונפלור
להכנת רוטב באפאלו:
2 כפות דבש
2 כפות קטשופ
2 כפות חרדל
2 כפות סרירצ'ה
כפות רוטב ברביקיו
שומשום קלוי לקישוט
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
8 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מחממים את הגריל ל 230-250 מעלות
2 מערבבים את הכנפיים בתערובת המלח, פלפל וקורנפלור
3 צולים 8-10 דקות כל צד של הכנפיים ברשת הנמוכה בגריל עד טמפרטורה פנימית של 76 מעלות.
4 כשהכנפיים מוכנות, מוציאים מהגריל מערבבים אותם ברוטב, מחזירים לגריל רשת עליונה 5 דקות
5 מוציאים ומוזגים לצלחת הגשה יחד עם צלוחית רוטב
6 מפזרים שומשום מעל ובתאבון

הבירה שהכי תתאים לבפאלו צ'יקן וינגז: שקמה מרצן לאגר- האגוזיות הקרמלית העדינה של המרצן תשתלב בשלמות עם טעמי ה-BBQ הפיקנטי של הרוטב בעוד ההגזה תיתן REFRESH כייפי לחך. *אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת *בשיתוף עם IBBLS

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות