כריך רוסטביף של פאב "הבראון" בחיפה: אמנות הסנדוויץ'

השף אסי די מפאב הבראון בחיפה מלמד אותנו איך להכין סנדוויץ’ רוסטביף מעורר תאבון עם כל מיני טוויסטים ששמורים רק לו. הוא לא מגלה לנו הכל, אבל מה שהוא מגלה מספיק בהחלט בשביל שגם אנחנו נוכל להתפנק ולפנק את היקרים שלנו במנה טעימה בטירוף.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתח סינטה טרי
ירקות טריים לבחירה
חמוצים
שמן זית
סילאן תמרים
חרדל דיז’ון גרגרים
פלפל שחור גרוס
טימין
ג’בטה
מיונז
אופן הכנה
1 מתבלים את נתח הסינטה עם שמן זית, סילאן תמרים, חרדל דיז’ון, מלח פלפל שחור, ענפי טימין ומורחים את התערובת הזו היטב על הנתח.
2 סוגרים את הנתח במחבת חמה. לא צריך להוסיף שמן כי יש כבר על הנתח עצמו.
3 נותנים לנתח להתבשל כ – 5 דקות מכל צד.
4 נותנים לנתח לנוח במשך כ – 10 דקות, על מנת שכל המיצים ייכלאו בפנים.
5 לוקחים ג’בטה שחוממה קצת בתנור מבעוד מועד.
6 מורחים מצד אחד מיונז ומצד שני חרדל דיז’ון.
7 פורסים חסה ועגבניות, אפשר גם להוסיף את הטוויסט של הבראון – בצל קריספי!
8 הנתח מוכן ברמת מדיום. מי שרוצה יותר, יכול להכניס לתנור על חום של 170 מעלות למשך 10 דקות נוספות.
9 נותנים לנתח כמה דקות להצטנן.
10 פורסים פרוסות מן הנתח בתוך הג’בטה ומוסיפים את הירקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות