רוטולי דה פסטה של לאון אלקלעי
קנולי כמו שאיטלקים אוכלים, עם טונה ורוטב עגבניות מתוך “לאון אל דנטה”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המלית:
2 קופסאות טונה בשמן זית
350 גרם גבינת ריקוטה
50 גרם גבינת גרנה מגוררת
3 ענפי בזיליקום – להשתמש בעלים בלבד
2 שיני שום גדולות קצוצות
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מלח
חבילת קנלוני על בסיס ביצים
לרוטב עגבניות:
2 צנצנות רוטב עגבניות פאסאטה
4 כפות שמן זית
קורט סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מדליקים תנור ל – 170 מעלות במצב טורבו
2 רוטב עגבניות: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב
3 המלית: מערבבים את כל חומרי המלית, טועמים ומתקנים מלח ופלפל
4 ממלאים את הקנלוני ומסדרים בצורה צפופה בתבנית
5 יוצקים מעל את הרוטב, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 20 דקות
6 מוציאים, מסירים רדיד ומחזירים לסיום אפיה לעוד כ – 5 דקות – מגישים חם!
