סלקים צלויים עם גבינת קממבר של עומר מילר

סלק לא כמו שחשבתם! במיוחד לכבוד שבועות סלקים צלויים עם טעמים חזקים של גבינת קממבר וחריפות מתונה יעשו לכם את החג!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 סלקים
1 כוס מלח גס
300 גרם גבינת קממבר
1 פלפל ירוק חריף
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור
1 כפית טימין טרי
0.5 מיץ לימון
כפות ממרח שומשום עם סילאן

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מפזרים מלח גס בתבנית
2 מניחים את הסלקים בשלמותם על גבי המלח
3 מכניסים לטאבון/ תנור למשך כשעה – שעה וחצי על כ –200 מעלות
4 לאחר האפיה מקלפים את הסלקים
5 חותכים לפרוסות או לקוביות
6 מניחים את הסלקים על גבי צלחת הגשה
7 פורסים גבינת קממבר לפרוסות דקות ומפזרים על הסלקים
8 מזלפים שמן זית מלמעלה
9 פורסים פלפל חריף לטבעות ומוסיפים לצלחת
10 מתבלים במעט מלח, פלפל וטימין
11 לסיום סוחטים מיץ לימון ומורחים נגיעות של ממרח שומשום עם סילאן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות