מילפיי רומנטי של מיקי שמו
מתכון של מיקי שמו למילפיי רומנטי וחגיגי במיוחד בצורת לב עם קצפת, תותים וריבת תות במיוחד ליום האהבה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק
1 חבילה בצק עלים מרודד מופשר
לקצפת:
500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
50 גרם (1) /4 כוס) סוכר
2 כפיות תמצית וניל
לקישוט:
ריבת תות שדה
תות שדה חתוך לרבעים
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 לבצק לבבות: קורצים לבבות, מנחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, בחום 160 מעלות נוספות כ- 30 דקות, מוציאים מן התנור בוזקים אבקת סוכר ומחזירים לתנור לאפייה נוספת עד הזהבה
2 לקצפת: במיקסר עם בלון ההקצפה מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קציפה יציבה
3 הרכבת המנה: מניחים בצק עלים בצורת לב כבסיס למנה, מעבירים את הקציפה לשק זילוף עם פיה חלקה בקוטר 10 מ"מ, מזלפים בצורת טיפות ומעל מעט ריבת תות שדה, מניחים תותים בשוליים של הלב, מניחים לב מעל ומזלפים קצפת נוספת. מניחים לב נוסף ובוזקים אבקת סוכר