פרנץ’ טוסט עם פירות וקרם מסקרפונה לבוקר רומנטי במיוחד

בא לכם להעלות חיוך על הבוקר לאדם שאתם אוהבים במיוחד? קבלו מתכון מפנק לארוחת בוקר מושלמת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למלית קרם מסקרפונה:
100 גרם מסקרפונה
30 גרם צימוקים כהים
30 גרם חמוציות מיובשות
30 גרם משמש מיובש
1 כפית אבקת סוכר
לבלילת הביצים
2 ביצים
0.5 כוס חלב
1 כפית מחית וניל
2 כפיות סוכר
מרכיבים נוספים:
4 פרוסות לחם לבן או בריוש או חלה (לחם מרובע) בעובי של אצבע
4 כפות חמאה מזוקקת לטיגון
4 כפות סלט פירות
2 כפות של סילן
1 פסיפלורה לעיטור (או כל פרי מעניין אחר)
אופן הכנה
1 משרים צימוקים וחמוציות לחצי שעה במים רותחים ומסננים.
2 טוחנים את כל הפירות היבשים עם אבקת הסוכר במעבד מזון למשחה ומוסיפים את המסקרפונה וממשיכים לעבד לקרם, בסיום מצננים.
3 מערבבים את כל חומרי הבלילה.
4 מחממים תנור לחום בינוני גבוה.
5 מסירים את הקרום מהלחם ממלאים בקרם המסקרפונה חוצים למשולשים טובלים כל חצי בבלילת הביצים היטב ומטגנים במחבת חסינת חום בחמאה עד שהלחם משחים משני הצדדים.
6 מכניסים לתנור לכ – 5 דקות.
7 מסדרים שני חצאים בצלחת הגשה מכסים בסלט פירות ומעטרים בסילן וחצי פסיפלורה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: