עוף בנוסח רומאי של אבי ביטון

אבי ביטון היה בפריז וגם ברומא, אבל היום הוא מחליט להתחבר לצד האיטלקי שלו וללמד אותנו איך להכין עוף אה לה רומאנה (בסגנון רומאי). מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 שוקי עוף
0.5 כוס שמן זית
1 בצל לבן פרוס דק
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
1 בקבוק PASATA (רסק עגבניות)
5 לבבות ארטישוק חתוכים לרבעים
6 שיני שום פרוסות
15 זיתי קלמטה
1 כוס יין לבן יבש
2 ענפי טימין טרי
1 כפית אורגנו טרי
1 צרור עלי בזיליקום טרי
ג’באטה
עוף בנוסח רומאי של אבי ביטון
עוף בנוסח רומאי | צלם – איל גוטמן, סטיילינג- קרן ברק
אופן הכנה
1 במחבת כבדה יוצקים שמן זית, צורבים את העופות ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
2 במקביל, במחבת נפרדת מטגנים, בשמן זית, בצל, שום ועגבניות.
3 מתבלים במלח ומבשלים במשך 10 דקות.
4 מעבירים לסיר אחד את העופות והבצל ומוסיפים את שאר המרכיבים.
5 מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים במשך כ-40 דקות.
6 מגישים לצד ג’אבטה טרייה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: