שניצל מגולגל במילוי פירה בסמארט ליד

שניצל עוף דק דק מגולגל וממולא בפירה והכל במכשיר אחד – בסמארט ליד! דרך טעימה ומיוחדת לאכול את השניצל שלכם בשישי או בכל יום אחר בשבוע

קרדיט: מעדני גורמה
זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
55 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג שניצל עוף טרי פרוס דק
2 בצלים בינוניים פרוס
3 תפוחי אדמה גדולים קלופים
0.25 כפית כורכום
1 קורט פלפל שחור טחון
2 ביצים M טרופות
0.25 כפית פפריקה מתוקה
0.5 כפית מלח דק
2 כוסות פירורי לחם
אופן הכנה
הכנה
1 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומניחים אותם בתוך סלסילת הטיגון.
2 ממלאים את הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ב- 3 כוסות מים רותחים, מדליקים על מצב סיר לחץ בטמפרטורת HIGH למשך 5 דקות.
3 בסיום משחררים את הלחץ, מוציאים את תפוחי האדמה לכלי נפרד, מועכים ומכינים מהם פירה.
4 שוטפים את הסיר וסלסילת הטיגון ומייבשים היטב.
5 מחזירים את הסיר למכשיר ומטגנים בצל פרוס לרצועות על תוכנית בישול/צריבה עד שקיפות, מוסיפים מעט פלפל שחור וכורכום וממשיכים לטגן, ניתן להוסיף מעט מלח לפי הטעם.
6 מערבבים את הבצל עם הפירה.
7 מכינים בקערה בלילה של 2 ביצים עם מעט פפריקה ומלח, לוקחים את השניצלים הפרוסים דק וממלאים אותם בנדיבות בתערובת עם הפירה והבצל ומגלגלים.
8 לאחר מכן טובלים בבלילה ומצפים היטב בפירורי לחם.
9 מדליקים את הסמארט ליד על תוכנית טיגון באוויר חם בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 10 דק’ (הזמן תלוי בעובי השניצלים). כאשר המכשיר חם מניחים את השניצלים בתוך סלסילת הטיגון, מרססים בשמן וסוגרים את המכסה.
10 באמצע הזמן פותחים את המכסה והופכים את השניצלים.
@ninja.il

שניצל עוף נקי דק דק מבית מעדני הגורמה מגולגל וממולא בפירה והכל במכשיר אחד! דרך טעימה ומיוחדת לאכול את השניצל של שישי. #שניצלשישי #סמארטליד נינג'ה #ninja #מעדניגורמה

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: