לזנייה מגולגלת עם קנלוני

ערוץ האוכל מציג לזניית עגבניות מגולגלת טעימה בטירוף שאתם חייבים להכין בהזדמנות הראשונה

מערכת
03.10.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ל- 5-6 מנות
500 גר׳ דפי לזניה
400 גר׳ גבינת ריקוטה
250 גר׳ תרד חלוט וסחוט (אפשר קפוא)
1 ביצה
1/2 כוס גבינת פרמזן
1 כפית מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
לרוטב
700 מ״ל מחית עגבניות קלה Mutti Passata
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס גבינת פרמזן/קשקבל
אופן הכנה
1 מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים עם כף מלח למשך 8 דקות.
2 בינתיים מערבבים את כל חומרי המלית יחד- ריקוטה, תרד, ביצה, פרמזן מלח/פלפל.
3 מסננים את דפי הלזניה ושוטפים במים קרים. מניחים על השיש את הדפים ומורחים מעל כל אחד שכבה דקה של מלית.
4 מגלגלים וחוצים לחצי. (אם מסדרים בתבנית מלבנית לא חייבים לחתוך)
5 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים מעט את התבנית.
6 מערבבים את חומרי הרוטב (אין צורך לבשל אותו) ומניחים כוס רוטב בתחתית התבנית בשכבה אחידה.
7 מסדרים בצפיפות את חצאי הפסטה המגולגלת כך שימלאו את כל התבנית בצפיפות. יוצקים בעדינות מעל את יתרת הרוטב ומפזרים גבינת פרמזן.
8 מכסים בנייר כסף ואופים כ 25 דקות. מורידים את הכיסויי ואופים עוד 10 דקות עד להשחמה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: