המוצרים הלוהטים של רוקח שאתם חייבים בבית

מעשנות מקצועיות, גריל ביתי משוכלל וטאבונים הם רק חלק קטן מהמוצרים המשובחים של רוקח – חברה שמתמחה במוצרי להבה מאז 1978. בונוס – מתכון לפיצה בטאבון כמו בפיצרייה מקצועית!

בשיתוף רוקח

בשיתוף רוקח – מוצרי להבה
רוקח הינה חברה מובילה בעלת וותק וניסיון רב בתחום מוצרי הלהבה, אשר נוסדה אי שם בשנות ה-70. עיקר ההתמחות התחילה סביב מוצר הדגל של החברה אשר הינו הקמין המיוחד, שהוא למעשה מערכת חימום ביתית ומאוד רומנטית המחממת באמצעות אש טבעית. עם השנים התפתחה החברה למגוון רחב של מוצרי להבה לבישול ולאווירה ייחודיים, וכמובן שלא מדובר על עוד תנורים רגילים…

המוצרים שניתן למצוא אצלם, מלבד ליין הקמינים המרהיב בארץ – המושך לסניפים את גדולי המעצבים, לצידם תוכלו להתרשם ממגוון מוצרי בישול על להבה אמיתית ברמה הגבוהה ביותר לאלו שאוהבים להשקיע, לארח ולהרשים. החל מגרילי אש מכל הסוגים, מסורתיים וחשמליים עם אוטומציה מתקדמת עם כל המוצרים הנלווים – וכלה בטאבונים, מדורות גן יפייפיות ובטיחותיות, מעשנות מתקדמות, ועוד שלל מוצרים מדליקים במיוחד. כל זאת – כאשר כלל המוצרים הינם בעלי האיכות הגבוהה בעולם.

מעשנת בשר איכותית – חוויית טעמים ובשרים שעוד לא חוויתם!
מעשנות בשר – הטרנד שכובש את ישראל ומאיים לדחוק הצידה את ספורט ה”נפנוף” הלאומי. מעשנה בקונספט זה למעשה תנור עם טעם. חלל אפיה/בישול השומר על טמפרטורה אחידה לאורך זמן – כאשר ישנו מחולל עשן הדואג שעשן יאפוף את תא האפיה לכל אורך התהליך.

ישנם שני סוגי מעשנות בולטים בתחום, העובדות באופן שונה ומהותי.

הראשונה – מעשנה מסורתית על פחמים אשר מפיקה את החום מהפחמים עצמם, ואת העשן בעזרת צ’אנקים (קוביות/גושי עץ) או שבבי עץ מרוסקים.

השניה – מעשנה אוטומטית העובדת על פלט (כופתיות עץ דחוסות) כאשר גם החום וגם העשן מופקים מבעירת כופתיות העץ-מה שנותן עשן נקי ועדין יותר.

איזה סוג מעשנת ביתית מומלצת יותר עבורכם? זה כבר תלוי בהעדפותיכם השונות.
תוכלו להתרשם מהמעשנות של רוקח בלינק כאן

צילום: יחצ רוקח

טאבונים

מחפשים טאבון פיצה? זהו חלומו של כל חובב בצק… כיום ניתן לראות יותר ויותר טאבונים לא רק במאפיות גדולות אלא גם בשימוש ביתי. טאבון ביתי הוא לא מוצר חובה בכלל, אבל מי שיש לו טאבון פיצה ביתי יודע שאחרי שמכינים פיצה או לחם טוב בתוך טאבון עצים, או טאבון גז, או גם טאבון חשמלי, כבר אי אפשר לחזור אחורה לאפיה בתנור רגיל, שהיא גם אגב מצויינת, אבל זה לא זה… בשוק מגוון טאבונים מחומרים שונים. טאבון נירוסטה, טאבון אבן, טאבון ברזל, וגם טאבון פח פשוט. הבאנו לכם מאיטליה את הטאבון האגדי Ardore של Pizza Party – שזהו אחד מטאבוני הגז המבוקשים ביותר באיטליה, טאבון למקצוענים במידה קומפקטית! ואם אתם בקטע של טאבון עצים – הבאנו לכם את הMorso Forno מדנמרק שזהו הטאבון מיציקת ברזל היחידי בעולם! מוצר מרהיב ואלמנט עיצובי שאי אפשר להשאר אדישים אליו…

צילום: יחצ רוקח

לטאבונים ומוצרי פיצה של רוקח לחצו כאן

מתכון לפיצה בטאבון:

לבצק:
2 ½ כוסות מים חמימים( 600 מ"ל )
1 כפית סוכר
2 כפיות שמרים יבשים פעילים
7 כוסות קמח ( 875 גרם ), ועוד לקימוח משטח העבודה
6 כפות שמן זית כתית מעולה , ועוד לשימון
1 ½ כפיות מלח
¼ כוס קמח סולת( 30 גרם )

לרוטב לפיצה מרגריטה:
רוטב עגבניות מוכן
גבינת מוצרלה טרייה , קרועה לחתיכות קטנות
עלה בזיליקום טרי

ההכנה:
1. שמים בקערה מים חמימים, סוכר ושמרים מערבבים קלות ומניחים בצד ל10 דקות
2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח והמלח. יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את שמן הזית ותערובת השמרים. בעזרת כף מערבבים עד שמתחיל להיווצר בצק.
3. לאחר שהקמח מתייבש ברובו, הופכים את הבצק על משטח עבודה נקי ולשים במשך 10-15 דקות. הבצק צריך להיות רך, חלק וקופצני. יוצרים מהבצק עיגול מתוח.
4. משמנים קערה נקייה וגדולה בשמן זית ומניחים בפנים את הבצק, משמנים מכל הכיוונים ומניחים להתפחה לשעה עד יממה
5. מחוררים את הבצק והופכים אותו על משטח עבודה מקומח קלות. לשים כדקה, ואז חותכים ל-4 חלקים שווים ומעצבים לעיגולים
6. מקמחים קלות את הבצק, מכסים במגבת מטבח ומניחים לנוח עוד 30 דקות עד שעה תוך כדי הכנת הרוטב
7. בינתיים מכינים את רוטב העגבניות: מניחים את רוטב העגבניות במחבת ומוסיפים מלח לפי הטעם ומבשלים עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
8. מחממים את הטאבון שיגיע לטמפרטורת 230 מעלות (החום הכי גבוה), מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה
9. לאחר שהבצק נח, לוקחים כדור ומתחילים בניקור המשטח בקצות האצבעות, עד שנוצרות בועות ואינן מתרוקנות
10. מותחים ולוחצים את הבצק לעיגול דק. הפוך אותו דק יותר ממה שאתה חושב שהוא צריך להיות, מכיוון שהוא יתכווץ מעט ויתנפח במהלך האפייה
11. מפזרים סולת על נייר אפייה הפוך ומניחים עליו את הבצק המתוח. מוסיפים את הרוטב, והמוצרלה (ואם תרצו עוד תוספות שאתם אוהבים)
12. מחליקים את הפיצה על אבן הפיצה או המחבת שחוממה מראש. אופים במשך 15 דקות, או עד שהקרום והגבינה מזהיבים
13. מפזרים עלי בזיליקום ומגישים

לסניפים של רוקח לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות