רוסט אנטריקוט שלם: רגע של רושם

מתכון חגיגי ופשוט להכנה לרוסט אנטריקוט בתנור שיככב על שולחן ליל הסדר וישאיר את האורחים עם טעם של עוד. מתאים ל – 5 מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתח אנטרקוט מיושן במשקל 4 ק״ג
1/4 כוס שמן זית
1 כוס חרדל דיז׳ון חלק
1 כף דבש
פלפל שחור טרי טחון
2 כפות מלח גס
5 עלי דפנה טריים / יבשים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 190 מעלות.
2 צולים את הבשר: מברישים את נתח האנטריקוט בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
3 מערבבים יחד את החרדל והדבש ומורחים את צדו העליון של הנתח.
4 מסדרים מעל עלי דפנה ומעבירים לתנור שחומם מראש לצלייה של 25 דקות.
5 מוציאים והופכים צד.
6 מורחים את הצד השני ומפזרים עלי דפנה.
7 מחזירים לתנור ל- 25 דקות נוספות.
8 מוציאים ומצננים כ-10 דקות.
9 פורסים גס ומגישים.

*המתכון באדיבות רשת “טיב טעם”

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות