צלי בקר עם פטריות ברוטב מעלף

מתכון מעולה לצלי בשר עם פטריות ברוטב מעלף

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
5 שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 קילו בשר בקר לצלי חתוך לקוביות
2 בצלים לבנים קצוצים
2 סלסלות פטריות
3 כפות שמן זית
7 שיני שום קצוצות
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפי פלפל שחור
2 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח גס
כפית וחצי סילאן
3 צרורות רוזמרין
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור בחום של 170 מעלות.
2 מניחים בתבנית אפייה עם מכסה את קוביות הבשר ומוסיפים פלפל ומלח.
3 מטגנים במחבת גדולה עם שמן זית את בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ובסוף את שיני השום הקצוצות.
4 מערבבים בקערית את המים, הסילאן והמלח הגס.
5 שמים בתבנית עם הבשר את הבצל, הפטריות והשום המטוגנים והרוטב, מכסים ומכניסים לתנור לשעתיים.
6 כעבור שעתיים הופכים את הנתחים, אם יש הצורך מוזגים פנימה עוד מים, מכסים את התבנים ומחזירים לתנור לשעתיים נוספות.
7 בתום השעתיים מורידים את המכסה מהתבנית ומשחימים את קוביות הצלי ב230 מעלות במשך כחצי שעה.
8 בתום ההשחמה מגישים ומקשטים בצרור רוזמרין.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות