ריזוטו בן גוריון ברוטב שארבה של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה ריזוטו בן גוריון ברוטב שארבה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

7 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
פלפל חריף (לא חובה אם המנה גם לילדים)
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף רסק 100% עגבניות
1 קופסא עגבניות חתוכות דק
פטריות טריות קצוצות
500 גרם פתיתים (מסוג אורז)
5 כוסות מים רותחים
מיץ לימון טרי
אופן הכנה
1 בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הפטריות והשום, מטגנים כדקה-שתיים
2 מוסיפים פפריקה מתוקה ומעט פלפל חריף ואת העגבניות והרסק עגבניות.
3 לאחר כדקה מוסיפים 5 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה ברגע שהכל רתח מוסיפים את הפתיתים מערבבים ומנמיכים את הלהבה.
4 מבשלים עם מכסה חצי סגור 12 דק׳ בערך ומערבבים מידי פעם
5 מגישים בקערה עמוקה ומטפטפים מעל לימון טרי או מגישים עם חצי לימון בצד.
ריזוטו פתיתים
ריזוטו בן גוריון ברוטב אדום. צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות