ארנצ'יני – כדורי ריזוטו מטוגנים של אנה בריימן

מתכון למאכל האיטלקי האהוב "ארנצ'יני" – כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי פטריות, בצל, גבינה צהובה וגבינת פטה.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לריזוטו:
2 כוסות אורז לריזוטו
200 גרם גבינת פטה
250 גרם גבינה צהובה
1 בצל
1 פטריות
1 מלח
1 פלפל
לציפוי:
1 פירורי לחם
1 קמח
1 ביצים
1 שמן לטיגון
לרוטב:
1 עגבניות טחונות
1 בזיליקום
1 שום
1 שמן זית
להגשה:
1 שמנת חמוצה
1 בזיליקום
אופן הכנה
1 כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי פטריות, בצל, גבינה צהובה וגבינת פטה
2 בסיר נפרד מכינים את האורז ריזוטו
3 בקערה מוסיפים את הבצל, הפטריות, והאורז ומערבבים
4 מוסיפים לקערה את הגבינה הצהובה, גבינת הפטה, מלח, פלפל, וביצה ומערבבים
5 מהבלילה שנוצרה מגלגלים כדורים ומכניסים להקפאה לכרבע שעה
6 מכניסים כל כדור לקערה עם ביצה, קמח ופירורי לחם
7 מטגנים את הכדורים עד להזהבה
8 ניתן להגיש עם רוטב עגבניות, שמנת חמוצה ועלי בזיליקום

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות