אצבעות אורז מטוגנות עם פסטו, סלסת עגבניות ופרמזן של עומר מילר

מתכון קליל וכייפי של עומר מילר לאצבעות אורז עם פסטו, פרמזן וסלסת עגבניות. תוספת נפלאה לארוחה או נשנוש בפני עצמו שאפשר גם להקפיא ולהפשיר בעת בצורך

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפסטו פטרוזיליה
1 כוס עלי פטרוזיליה
3 כפות צנוברים
מעט פלפל שחור
מעט מלח
שן שום קצוצה
2 כפות שמן זית
לאצבעות האורז
סיר אורז מבושל
1 בצל לבן קצוץ
100 גרם פרמזן
שמן זית לטיגון
לסלסת עגבניות
1 עגבניה
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מכינים את הפסטו: מניחים בקערה פטרוזיליה, שמן זית, צנוברים, מלח, פלפל ושן שום קצוצה וטוחנים בעזרת בלנד מוט.
2 בשקית איחסון אטומה שמתאימה להקפאה גדולה שמים אורז מבושל.
3 מוסיפים לשקית את רוטב הפסטו, פרמזן מגורר ובצל לבן קצוץ.
4 מערבבים את החומרים בשקית ומשטחים אותה.4. מערבבים את החומרים בשקית ומשטחים אותה.
5 מוציאים אוויר מהשקית ומקפיאים את השקית בפריזר.
6 מוציאים מהקפאה כשרוצים לאכול.
7 פורסים את האורז לאצבעות.
8 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את אצבעות האורז.
9 מכינים את סלסת העגבניות: מגררים עגבניה, מוסיפים שמן זית ופלפל ומערבבים.
10 מגישים את אצבעות האורז לצד סלסת העגבניות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות