אורז עם פירות יבשים של איילת לטוביץ'

אורז צבעוני: אורז עם פירות יבשים שאתם ממש חייבים להכין. מתכון מתוך "מדריך האוכל" עם איילת לטוביץ'

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים:
4 כפות שמן
2 כוסות אורז פרסי
3 כוסות מים
1 כפית מלח
לפירות היבשים:
0.5 כוס שמן
3 בצלים חתוכים לשמיניות
0.5 כפית בהרט
300 גרם תמרים מגולענים
200 גרם שזיפים מגולענים
150 גרם צימוקים בהירים\כהים
1 כף מיץ לימון
אורז עם פירות יבשים
צילום: יח"צ, אורז עם פירות יבשים

אופן הכנה

אופן הכנה
1 לאורז: מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את האורז. מערבבים היטב עד שכל האורז מצופה בשמן. מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה.
2 מכסים במכסה עטוף מגבת ומבשלים על הלהבה הכי חלשה למשך 18 דקות.
3 משאירים מכוסה 5 דקות נוספות.
4 מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבצל.
5 מערבבים עד שהבצל מתרכך ומזהיב יפה.
6 מוסיפים את הבהרט ומטגנים 2 דקות.
7 מוסיפים את הפירות היבשים ומטגנים על להבה בינונית, עד שהם מעט נצרבים.
8 יוצקים פנימה את מיץ הלימון, מערבבים ומגישים על האורז החם.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות