חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן של מיקי שמו
האורחים כבר בדלת: מתכון מהיר לחטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן של מיקי שמו.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם שוקולד לבן
100 גרם ממרח שוקולד נוגט לבן “השחר”
150 גרם פצפוצי אורז
50 גרם שביבוני וופל
אופן הכנה
הכנה
1 ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי ומסירים מהאש, אך משאירים את קערת הזכוכית על הסיר עם המים.
2 מוסיפים את ממרח הנוגט עד לקבלת קרם אחיד.
3 משלבים פנימה בהדרגה פצפוצי אורז ושביבוני וופל, ומערבבים היטב עד שכל התערובת נעטפת בקרם הלבן.
4 מוזגים לתבנית בגודל 17*27 ס”מ ומכניסים למקפיא לכחצי שעה.
5 מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות, מלבנים או מעוינים. מאחסנים במקרר.