חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן של מיקי שמו

האורחים כבר בדלת: מתכון מהיר לחטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן של מיקי שמו.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם שוקולד לבן
100 גרם ממרח שוקולד נוגט לבן “השחר”
150 גרם פצפוצי אורז
50 גרם שביבוני וופל
אופן הכנה
הכנה
1 ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי ומסירים מהאש, אך משאירים את קערת הזכוכית על הסיר עם המים.
2 מוסיפים את ממרח הנוגט עד לקבלת קרם אחיד.
3 משלבים פנימה בהדרגה פצפוצי אורז ושביבוני וופל, ומערבבים היטב עד שכל התערובת נעטפת בקרם הלבן.
4 מוזגים לתבנית בגודל 17*27 ס”מ ומכניסים למקפיא לכחצי שעה.
5 מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות, מלבנים או מעוינים. מאחסנים במקרר.
מתכון מהיר לחטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות