צלעות טלה ותפוחי אדמה מושחרים באספרסו של אבי ביטון

ארוחה מפנקת בטעם אספרסו מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 צלעות טלה יפות נקיות וחתוכות אחת אחת
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
1 כף סוכר חום
0.25 כוס שמן זית (שופרסל)
1 כפית אורגנו
3 שיני שום כתושות
2 עגבניות מגורדות
1 כוס אספרסו
1 בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
1 חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות.
2 שמים את תפוחי האדמה בקערה ומתבלים במלח, פלפל, סוכר חום, שמן זית ואספרסו.
3 צולים בחום של 220 עד להתרככות.
4 מערבבים את העגבניות עם האורגנו, השמן זית והשום ושומרים בצד.
5 צולים את צלעות הטלה כ – 3 דקות מכל צד על פלאנצ’ה לוהטת.
6 הרכבת המנה: מסדרים את תפוחי האדמה ואת הצלעות, יוצקים מעט מהעגבניות ומקשטים עם בצל ירוק קצוץ טרי.
צלעות טלה ותפוחי אדמה מושחרים באספרסו של אבי ביטון
צלעות טלה ותפוחי אדמה מושחרים באספרסו של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות