לביבות עדשים אדומות, קלות להכנה

מתכון ללביבות בריאות, וקלות להכנה תתכוננו להתאהב

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 כוס עדשים אדומות
2 גזרים
1 תפוח אדמה
1 בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום
1 כפית שום כתוש
1/2 כוס קמח
1 ביצה L
1/4 חבילת פטרוזיליה
פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
אופן הכנה
1 בסיר בינוני לבשל את העדשים כ – 15 דקות ולסנן.
2 קוצצים את הבצל והשום
3 מטגנים את הבצל כ-2 דקות ומוסיפים את השום וממשיכים לטגן כדקה
4 מגרדים את תפוח האדמה, גירוד גס
5 מוסיפים לעדשים יחד עם הבצל והשום
6 קוצצים את הפטרוזיליה
7 ומוסיפים לתערובת העדשים יחד עם הקמח הביצה והמלח והפלפל.
8 יוצרים כדורים ומשטחים כל כדור ללביבה
9 מטגנים משני הצדדים עד להזהבה
10 ניתן גם לאפות על חום של 180 מעלות למשך כ – 35 דק'

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות