סשימי טונה אדומה של אבי ביטון

אבי ביטון מלמד את לאה שנירר ובתה איך להכין מנה קלילה ומרעננת של סשימי טונה אדומה על סלט שורשים. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא".

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם טונה אדומה
1 כף שומשום שחור
0.5 כוס סויה בהירה
1 כף שמן שומשום
1 כף סילאן
1 ג’ינג’ר כתוש קפוא
מיץ מחצי לימון
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 קולורבי חתוך לרצועות דקות
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
1 צרור כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה גזר, קולורבי, כוסברה ובצל ירוק.
2 מערבבים את מרכיבי הרוטב: סויה, שמן שומשום, סילאן, ג’ינג’ר כתוש ומיץ מחצי לימון.
3 מחממים שמן במחבת פסים. פורסים את הטונה לרצועות דקות.
4 צורבים את הטונה מכל הצדדים על אש גבוהה, לא יותר מחצי דקה בכל צד.
5 מקררים את פרוסות הטונה הצרובות על הירקות.
6 מפזרים שומשום שחור מלמעלה ומגישים.
סשימי טונה אדומה על סלט שורשים של אבי ביטון
סשימי טונה אדומה על סלט שורשים של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות