מתכון לפסטה ברוטב רוזה בסיר אחד של רון יוחננוב
מתכון לפסטה ברוטב רוזה בסיר אחד, קל להכנה וטעים לאללה, פסטה פשוטה ועשירה שמתאימה לכל ארוחה ולכל שעות היום. לא לשכוח לגרד פרמז'ן מעל
זמן הכנה
20 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת פסטה לבישול מהיר
10 עגבניות שרי חצויות או 2 עגבניות חתוכות לקוביות
3 שיני שום פרוסות
חצי כפית צ'ילי חריף – לפי הטעם
100 גרם רסק 100% עגבניות
כוס שמנת מתוקה 250 מ"ל
2 כוסות חלב או מים רותחים
עלי בזיליקום טריים
מלח / פלפל שחור
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת – לא לוותר!
אופן הכנה
1 שופכים לתוך הסיר את כל המרכיבים: פסטה, שום, רסק עגבניות, צ'ילי, שמנת מתוקה, מים רותחים מוסיפים בזיליקום, מלח, פלפל ומערבבים.
2 מכסים ומבשלים 20 דקות על להבה גבוהה.
3 פותחים את הכיסוי ומערבבים.
4 לאחר שמרבית המים הצטמצמו והנודלס התרכך (אם צריך אפשר להוסיף עוד מים חמים ולבשל עוד), מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את גבינת הפרמזן, מכסים ומבשלים עוד 5 דקות.