קארה קולי תותים של מיקי שמו

איך מכינים קארה קולי תותים? מיקי שמו מסביר שלב שלב בתוכנית "מיקי נטו"

המרכיבים לתבנית מרובעת 20 * 20

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק ברטון
150 גרם חמאה
125 גרם סוכר חום בהיר
3 חלמונים
140 גרם קמח לבן
50 גרם קמח כוסמין
1/2 כפית וניל
15 גרם אבקת אפיה
50 גרם אבקת פיסטוק
25 גרם אבקת שקדים
לקולי תות/ פרי אדום
570 גרם מחית פירות אדומים
80 גרם דבש/סוכר אינוורטי
80 גרם סוכר
10 גרם פקטין רברסבילי nh
לקישוט
סלסלת תות שדה (240 גרם)
ג’לי נטרלי
אופן הכנה
הקלתית
1 מחממים תנור ל – 170 מעלות
2 מערבלים חמאה וסוכר במעבד מזון עד לקבלת קרם אחיד
3 מוסיפים חלמונים ותמצית וניל ומערבלים קלות
4 מוסיפים את הקמח ומערבלים עד לאיחוד החומרים
5 מרדדים את הבצק על בין שני ניירות אפיה לגודל הרצוי ומניחים בתבנית. מהדקים קלות.
6 אופים כ – 25 דקות עד קבלת גוון זהוב. בסיום האפייה לוחצים קלות על שולי הבצק על מנת לקבל מסגרת קטנה. מחלצים מן התבנית.
הקולי
1 מערבבים פיקטין NH וסוכר ביחד.
2 מכניסים לסיר את מחית הפרי והדבש, מוסיפים מיד את הסוכר והפיקטין, מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב עם מטרפה ידנית.
3 30 שניות אחרי הרתיחה מסירים מהאש וטוחנים בעזרת בלנדר מוט. מניחים לקירור.
ההרכבה
1 מורחים שכבה דקה ואחידה מן הקולי על גבי הבצק האפוי
2 פורסים את התותים ומניחים על הטארט בשכבה אחידה המכסה את כול שטח הפנים הגבוה של הטארט. מברישים בג’לי נטרלי, מעטרים ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות