רביולי ברוטב לימון, טונה ופיסטוק של נדיה אליס

מנה טבעונית איטלקית סופר טעימה! מתכון קל להכנה לרביולי בגרסא הטבעונית שאין מי שלא יעוף עליה. מנה עשירה בריחות וטעמים.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
כשעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חבילות רביולי ריקוטה נדיה'ס
2 לימונים קטנים
2 שיני שום גדולות קצוצות דק
100 גר פיסטוקים טחונים גס
מלח גס חופן
פלפל
1 שקית טונה טבעונית
אופן הכנה
1 מגרדים את הגרידה משני הלימונים ואז סוחטים אותם ושמים את המיץ בצד. קוצצים את הפיסטוקים.
2 במחבת רחבה מחממים כמה כפות של שמן זית ומטגנים את השום הקצוץ קלות. מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים, ואחרי 2-3 דקות מוסיפים את הטונה ומקפיצים.
3 במקביל מרתיחים סיר מים גדול. כשהמים רותחים, מוסיפים חופן גדול של מלח גס ומכניסים את הרביולי. מבשלים אותו 3 דקות.
4 מעבירים את הרביולי ישירות מהסיר למחבת בעזרת כף מחוררת. מוסיפים 3/4 כמות מהפיסטוקים הקצוצים, את המיץ של הלימונים ו4-5 כפות של מי הבישול של הרביולי. מערבבים.
5 בעת ההגשה, מוסיפים את הפיסטוקים שנשארו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם