רטטוי של אפרת סיאצ'י

טבעוניים? המתכון הבא בשבילכם והוא טעים ברמה מוגזמת- אפרת סיאצ'י מביאה לנו מתכון לרטטוי שמוכן בקלי קלות ופשוט חלומי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל גדול
1 חציל קטן
1 פלפל אדום (גמבה)
1 פלפל צהוב
1 פלפל ירוק
1 קישוא
שיני שום פרוסות
עגבניות שרי חצויות
כפות טימין/ עלי בזיליקום קצוצים
1 מלח ופלפל
אופן הכנה
1 לחתוך את הירקות לקוביות או לחתיכות בגודל כס”מ וחצי
2 לחמם ווק או מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן זית ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה. להוסיף את קוביות החציל ולטגן, תוך כדי ערבוב מידי פעם, במשך 4 דקות, עד שהחצילים משחימים מעט
3 להוסיף את הפלפלים ולערבב במשך 2-3 דקות
4 להוסיף את הקישוא, השום, עגבניות השרי והבזיליקום/טימין ולתבל במלח ופלפל שחור. לטגן תוך ערבוב כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך עדיין נגיסים
הערה:
1 הירקות במתכון זה אמורים להיות פריכים ועשויים למחצה. מי שמעדיף ירקות רכים ומבושלים יותר- שיבשל אותם יותר זמן

למתכונים נוספים של אפרת סיאצי לחצו כאן + המתכון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות