מאפינס בריאות: יוגורט, פטל וקוקוס, של אפרת אנזל

מאפינס בריאות בריא עם טעם עדין-עדין של קוקוס. כזה שמי שאוהב קוקוס יבחין בו מיד, ומי שלא – יצליח להתעלם ממנו. מתוך התכנית “קצת יותר בריא".

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שלושת רבעי כוס סוכר
2 ביצים
קורט מלח
חצי כוס שמן קוקוס
1 גביע יוגורט 3%
שלושת רבעי כוס קמח לבן
שלושת רבעי כוס קמח כפרי
1 כף אבקת אפיה
150 פטל קפוא, מופשר קלות

אופן הכנה
1 טורפים ביצים ומוסיפים סוכר, מלח, שמן קוקוס, יוגורט ומערבבים היטב.
2 מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
3 מוסיפים פטל ומערבבים קלות. למי שקשה עם חמיצות: אפשר להוסיף חופן שוקולד מריר קצוץ.
4 משמנים תבנית שקעים.
5 ממלאים מהתערובת בעזרת כף.
6 אופים ב- 170- 180 מעלות למשך 20 דקות.
7 מצננים ומחלצים מהתבנית.

בתיאבון!

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות