מאפינס צימוקים ואגוזי פקאן של מיקי שמו

איך מכינים מאפינס עם צימוקים ואגוזי פקאן? מיקי שמו מסביר במתכון קל שלב שלב הכנה – קל ופשוט מתוך "מאפים ומתוקים"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם שמנת חמוצה
2 ביצים
80 מ”ל שמן קנולה
קליפה מגוררת מ-1/4 תפוז
1 כפית תמצית וניל
280 גרם קמח
150 גרם סוכר
5 גרם אבקת אפייה
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
100 גרם צימוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים דק
לקישוט:
1/3 כוס אגוזי פקאן שבורים גס
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה שמנת חמוצה, ביצים, שמן, קליפת תפוז ותמצית וניל.
2 מערבבים בקערה נפרדת קמח, סוכר, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
3 מאחדים את שתי התערובות יחד עם הצימוקים והאגוזים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 יוצקים את התערובת לתבנית שקעים משומנת עד 2/3 מגובה המאפינס ומפזרים מעל אגוזים.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כ – 15 דקות עד להזהבה.
מאפינס צימוקים ואגוזי פקאן של מיקי שמו
מאפינס צימוקים ואגוזי פקאן של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות