מאפינס צימוקים ואגוזי פקאן של מיקי שמו
איך מכינים מאפינס עם צימוקים ואגוזי פקאן? מיקי שמו מסביר במתכון קל שלב שלב הכנה – קל ופשוט מתוך "מאפים ומתוקים"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם שמנת חמוצה
2 ביצים
80 מ”ל שמן קנולה
קליפה מגוררת מ-1/4 תפוז
1 כפית תמצית וניל
280 גרם קמח
150 גרם סוכר
5 גרם אבקת אפייה
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
100 גרם צימוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים דק
לקישוט:
1/3 כוס אגוזי פקאן שבורים גס
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה שמנת חמוצה, ביצים, שמן, קליפת תפוז ותמצית וניל.
2 מערבבים בקערה נפרדת קמח, סוכר, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
3 מאחדים את שתי התערובות יחד עם הצימוקים והאגוזים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 יוצקים את התערובת לתבנית שקעים משומנת עד 2/3 מגובה המאפינס ומפזרים מעל אגוזים.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כ – 15 דקות עד להזהבה.