פסטה רדיאטורי עם סלמון, פסטו, קשקבל וצ’ילי של צ’רלי פדידה
שף צ’רלי פדידה עם מתכון איטלקי שהוא בגדר חובה – עושים גורמה בבית.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים ל – 4 סועדים:
1 כף שמן זית לטיגון הדג
1 כף שמן זית להקפצת הפסטה
500 גרם פסטה טריה
500 גרם סלמון טרי ללא עור ואדרות
0.5 צ'ילי חריף קצוץ
2 כפות ממרח פסטו בזיליקום
2 שיני שום קצוצות
4 כפות בצל ירוק קצוץ
1 זוקיני גדול חתוך אלכסוני
0.5 כוס שמנת מתוקה
4 כפות קשקבל לסגירת המנה
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
1 מחממים מים בסיר ומוסיפים מלח לטובת בישול הפסטה
2 במקביל מניחים על מחבת מעט מלח ושמן זית
3 פורסים את הסלמון ומורחים אותו במעט פסטו
4 צורבים את הסלמון על המחבת
5 מוסיפים את הפסטה לסיר ומבשלים 5 – 3 דקות
6 מוציאים את הסלמון מהמחבת ומניחים אותו בצד
7 למחבת בה היה מונח הסלמון, מוסיפים שום, בצל ירוק, זוקיני פרוס באלכסון, שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה קלה של השמנת
8 מוסיפים את הפסטה למחבת וצ’ילי אדום
9 לסיום מחזירים למחבת את הסלמון המטוגן ומורחים עליו מעט פסטו מלמעלה
10 מקפיצים קלות במחבת
11 להגשה: מניחים את הפסטה לצד הסלמון הפרוס על צלחת ומקשטים עם קשקבל