סלט בורגול ביתי של מיקי שמו

מיקי שמו משנה הפעם כיוון ומכין לנו בביתו את הסלט האהוב עליו, סלט בורגול עם עגבניות – כל כך קל להכנה ותוך 10 דקות כבר יש לכם סלט מוכן וטעים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

סלט בורגול
3 כוסות מים
2 כוסות בורגול
שמן זית לטיגון הבצל
1 בצל
1 עגבניה
1 צרור פטרוזיליה
פלפל
מלח
לקציצות בורגול: תוספת צ’ילי חריף
אופן הכנה
סלט בורגול ביתי:
1 חוצים את הבצל לחצי.
2 קוצצים את הבצל דק, וחצי ממנו מטגנים עם שמן זית על מחבת חמה.
3 משרים את הבורגול לפי הוראות היצרן.
4 קוצצים עגבניה וצרור פטרוזיליה.
5 מסננים את הבורגול.
6 מוסיפים את הירקות הקצוצים לבורגול ומתבלים במלח ופלפל.
7 מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן , מערבבים היטב ומגישים.
8 לקציצות: מוסיפים מעט צ’ילי גרוס ויוצרים קציצות מהתערובת. מגישים קר.
miki salad 2
miki salad 1

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות