סלט קינואה על קייל מוקפץ

מנה טבעונית מהממת עם אגוזים, צנוברים ועשבי תיבול מתוך התכנית “קצת יותר בריא” עם אפרת אנזל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסלט קינואה:
500 גרם קינואה אדומה / לבנה (אפשר גם חצי-חצי)
5 כוסות מים
חופן חמוציות
חופן צנוברים
חופן אגוזי מלך
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
1 תפוח עץ
לסלט קייל מוקפץ:
4 כפות שמן זית
1 חבילה בייבי קייל
2 שיני שום פרוסות
חופן שקדים פרוסים
אופן הכנה
לקינואה:
1 מבשלים את הקינואה במים כ-20 דקות, עד לאידוי כל המים
2 פורסים את תפוח העץ ואופים עד לקבלת צ’יפס פריך
3 מצננים את הקינואה, ומוסיפים את כל התוספות. מעטרים בצ’יפס תפוח העץ ומגישים
קייל מוקפץ:
1 מקפיצים את הקייל השום והשקדים בשמן זית ומגישים
2 ניתן לתבל בגרודת לימון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות