פסטה עם פסטו ופרמז'ן ב-10 דקות

מתכון לפסטה פסטו הכי מהיר שיש, קיצור דרך עם פסטו מוכן בתוספת שמנת ופרמזן – ויש לכם.ן מנה מדהימה ב-10 דקות עבודה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 ג׳ ספגטי
50 ג׳ חמאה
5 שיני שום כתושות
רבע כפית פלפל
2 כפיות מלח
4 כפות גדושות של רוטב פסטו
מיכל שמנת לבישול (250 מל)
100 ג׳ פרמזן מגורדת
5 כפות מי בישול של הפסטה
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן בסיר מים רותחים עם קצת מלח ושמן עד לריכוך.
2 להכנת הרוטב מתחילים בהמסת החמאה בסיר עם השום, מלח ופלפל,
3 מערבבים עד שהחמאה תימס לחלוטין
4 מוסיפים את הפסטו והשמנת ומערבבים
5 מוסיפים את הפרמז׳ן ואת מי בישול הפסטה, מערבבים ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
6 מערבבים ומבשלים עם מכסה סגור עוד 3 דקות והמנה מוכנה.

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות