פוקצ'ה ביתית מהירה וקלה להכנה

המתכון הכי קל בעולם לפוקצ'ה ביתית מהממת, מתוך הבלוג נועה מתכונים קלים וטעימים

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פוקצ'ה
3 וחצי כוסות קמח לבן
2 כפיות שמרים יבשים
כוס וחצי מים פושרים
2 כפיות מלח
1 כפית סוכר
2 כפות שמן זית
ציפוי
מלח גס
עגבניה
5-7 עלי בזיליקום
2 שיני שום
שמן זית
אופן הכנה
פוקצ'ה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות
2 שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים עד לאיחוד וקבלת בצק אחיד (באופן ידני או במיקסר וו גיטרה)
3 מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח שעתיים וחצי (מינימום שעה).
4 עם ידיים רטובות מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ויוצרים מכל אחד מהם פוקאצ׳ה (כמו בסרטון). *חשוב להקפיד שהידיים יהיו רטובות כי הבצק דביק והמים מעניקים לו את הקריספיות והשיזוף.
5 מפזרים מלח גס ופרוסות עגבניה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ל10-15 דק׳ (עד שישחימו).
ציפוי
1 בזמן שהפוקצ'ות בתנור מערבבים בקערה שמן זית, 5-7 עלי בזיליקום, 2 שיני שום כתושים.
הגשה
1 כשהפוקצ'ות מוכנות מוציאים אותן מהתנור ומורחים את הציפוי עם מברשת.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות