עוגת גבינה ב-10 דקות

עוגת גבינה מהירה ב10 דקות עבודה, ללא הפרדת ביצים. מתכון לממהרים והתוצאה מדהימה.

מערכת
02.05.2022
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית:
250 גרם ביסקוויטים פתי בר
100 גרם חמאה
500 גרם גבינה לבנה
1.5 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים
2 כוסות קמח תופח
3 כפות קוקוס
אופן הכנה
לתחתית:
1 טוחנים את הפתי בר במעבד מזון למרקם גס ולא פירורי
2 ממיסים חמאה במיקרוגל בפולסים
3 מערבבים את החמאה ופירורי הביסקוויטים היטב, מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ומשמנים אותה, מהדקים היטב (אפשר בעזרת כוס) את עיסת החמאה והביסקוויטים ומכניסים למקפיא לשעה
למלית גבינה:
1 מערבבים גבינה לבנה עם סוכר, שמן, סוכר וניל וקוקוס
2 מוסיפים ביצים, אחת אחרי השנייה, תוך כדי ערבוב
3 מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול, עד שהקמח נטמע (לא לערבב יותר מידי)
4 מוציאים מהמקפיא את התחתית ושופכים את מלית הגבינה עד ל 3/4 גובה התבנית
5 מכניסים לתנור ל 40 דקות על חום 180
6 העוגה מוכנה כשהיא זהובה למעלה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות